Dezvoltăm din Cluj Napoca afaceri de succes în online.

Este foarte greu să spunem cuvinte despre noi, cel mai bine ne pot defini clienții cu care am colaborat de-a lungul timpului, însă vom încerca să încadrăm cât mai multe puncte.

Oferim servicii de creare site, optimizare SEO, copywriting, re-design, hosting sau orice design grafic. De altfel, în anii de activitate am dobândit experiență pe mai multe planuri. Dacă aveți o cerere specială privind „lumea” din online, ne puteți contacta. Cel mai probabil vă putem ajuta. Puneți-ne la încercare! Echipa Genius WEB a fost formată de către persoane care au lucrat ca freelanceri mulți ani.

Cel mai mult am lucrat pe site-uri internaționale, acolo unde concurența este foarte aprigă. Desigur, în toți acești ani am lucrat și pentru site-uri din România, pentru foarte multe chiar. Specialiștii noștri din agenție urmăresc periodic orice update Google sau idei moderne de design sau mai pe scurt „ce se mai poartă” în ultimul timp.

Pe toate planurile de servicii. Nu sunt obligați de nimeni, o fac din plăcere și din dorința de a oferi servicii excepționale clienților Genius WEB.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre noi, ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic să stăm la o poveste.