Creare magazin online

Un magazin online este necesar dacă doriți creșterea afacerii dvs în mediul online. Puteți administra magazinul online 24/7 din panoul de control al acestuia pentru care vă oferim suportul necesar pentru a înțelege cu ușurință cum funcționează acesta. Panoul de control al magazinului online vă permite adăugarea rapidă a produselor noi cu un simplu click.

Funcțiile panoului de administrare


Administrare simplă

Statistici în timp real

Adăugare & editare produse
Adăugare & editare pagini
Adăugare & editare categorii
Sistem căutare rapidă

Înregistrare & logare clienți

Sistem cupoane reduceri

Adăugare & editare fișiere media

Gestionare clienți & comenzi

Sistem rapoarte vânzări

Sistem review-uri produse

Obține o ofertă personalizată chiar acum !

Asigurăm tot ce este nevoie pentru un magazin online complet

Design unic

Personalizăm fiecare magazin în parte astfel încât afacerea dvs. să se diferențieze printr-un design modern și complex, adaptat fiecărui domeniu de activitate în parte.

Panou administrare modern

Panoul de administrare al magazinului dvs. este unul complex și foarte ușor de folosit. Acesta vă permite să vizualizați comenzile în timp real, să adăugați produse noi și multe alte beneficii.

Domeniu.ro & găzduire

Asigurăm înregistrarea gratuită timp de 12 Luni domeniului ales de către dvs. împreună cu găzduirea web ssd de mare viteză cu care afacerea dvs. să ajungă în online mai rapid.

Responsive design

Structura fiecărui magazin este adaptată să funcționeze corect în funcție de rezoluția pe care device-ul o are. Toate magazinele beneficiază de structură responsive modernă.

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră. Oferim optimizare onpage gratuită site-urilor noi astfel încât afacerea dvs. să fie vizibilă mai repede în online.

User friendly

Știm cât de importanți sunt clienții afacerii dvs ! Din acest motiv folosim cele mai moderne tehnologii de dezvoltare pentru ca procesul de navigare să fie unul cât mai ușor și rapid.

Obține o ofertă personalizată chiar acum !

O parte din integrările disponibile: