Optimizare SEO

O agenție cu specialiști în SEO te poate scuti de foarte multe costuri. Ne axăm pe calitate, iar datorită acestui lucru suntem activi pe toate site-urile specializate în SEO, de unde aflăm cele mai noi tehnici și orice update Google. Astfel, site-ul tău să fie în siguranță și să crească sănătos în SERP!

De ce "Genius WEB" ?

Ne place SEO. Fericirea clienților că le-am crescut afacerile semnificativ este lucru care ne face să dormim liniștiți seara că am făcut o treabă bună și astăzi. 🙂

Optimizare On-Page

Acest termen înseamnă optimizarea la nivel intern a site-ului tău. Noi oferim acest pachet de regulă bonus în cadrul altor servicii achiziționate, însă dacă ai un site și doar dorești să îi rezolvi optimizarea On-Page, te putem ajuta fără probleme.

Audit SEO

De ce ai nevoie de audit SEO? Pentru că acesta scoate la suprafață erorile site-ului și ceea ce s-a făcut greșit pe acesta. Acesta ajută la perfecționarea optimizării și la rezultate mai bune pe viitor.

Optimizare Off-Page

Acest termen se referă la un portofoliu de link-uri cu autoritate care vor ajuta urcând site-ul pe anumite cuvinte cheie alese. Totodată, se mai referă și la marketing-ul de pe rețelele de socializare.

Penalty Recovery

Dacă site-ul tău a fost penalizat de către Google, indiferent că este o acțiune manuală sau luată de către algoritmul lor, vom face o analiză asupra situației și vom încerca să reparăm situația.

Advertoriale SEO

Colaborăm cu multe site-uri cu autoritate mare, iar administratorii acestora pot publica advertoriale SEO care să conțină cuvântul cheie dorit și link spre site-ul tău. Conform nișei vom alege cele mai bune site-uri!

Content Writing

Oferim servicii de scriere indiferent de nișă. Prețurile sunt foarte accesibile. Putem scrie în română sau engleză. Cuvinte unice, se pot verifica cu Plagiarism privind acest aspect.

Cum începem o campanie SEO?

  • Începem procesul de audit SEO.
  • Analizăm site-ul și concurență. Folosim Google Analytics, Ahrefs și Neil Patel's tools. Acestea ne ajută să ne completăm ideile privind probleme site-ului, dar și să aflăm situația actuală privind traficul.
  • Se stabilește strategia pe care o vom aplica și vom începe procesul de optimizare On-Page.
  • În cazul în care site-ul este bazat pe WordPress, vom instala plugin-uri Premium pentru a spori optimizarea din toate punctele de vedere.
  • Dacă este cazul, scriem conținut nou pentru site în cazul în care este problemă privind acest aspect.
  • Începem link building și construim o bază de link-uri cu autoritate pentru a crește cuvintele cheie dorite în SERP.
  • Ne relaxăm și așteptăm rezultatele.
  • Efectuăm un raport complet privind proiectul și vă prezentăm tot ceea ce am lucrat cu virgulă și punct. Nu omitem nimic!

Obține o ofertă personalizată chiar acum !