Termeni si Conditii

GENIUS WEB este marca inregistrata a companiei “SC GENIUS WEB SRL” cu sediu social in STR. RAPSODIEI, NR.5, BL.P10, AP.4  Cluj-Napoca, jud. Cluj acest website fiind furnizor de servicii web design, optimizare site web, marketing online, grafica, precum si alte servicii conexe care se pot regasi pe acest website.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.geniusweb.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Drepturi de autor si continut

Continutul si designul site-ului apartin GENIUS WEB si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Reproducerea materialele afisate pe site este interzisa fara a detine o permisiune din partea GENIUS WEB. Contractul de prestari servicii incheiat intre GENIUS WEB si clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului.

GENIUS WEB livreaza si dezvolta site-uri web si elemente grafice (sau de alta natura) doar cu drepturi de autor depline ale celui care a contractat serviciile noastre. Serviciile oferite de GENIUS WEB “SC GENIUS WEB SRL” sunt pe deplin fara drepturi de autor; imagini sau videoclipuri libere pentru a fi folosite in scopuri comerciale. Firma/Marca SC GENIUS WEB SRL nu este raspunzatoare legal in cazul clientilor care aleg sa foloseasca propriile elemente pe care le considera “non copyright”.

GENIUS WEB nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Nu garantam acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si oferte

Comenzile si cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. GENIUS WEB nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

Securitate Date

Protectia datelor personale este foarte importanta pentru noi. Dacă accesezi această pagina inseamna ca esti de acord să respecti Termenii si Conditiile si de asemenea legislatia in vigoare. Speram ca politica de mai jos sa te ajute sa intelegi ce fel de date putem colecta si cum sunt acestea protejate, utilizate sau in ce imprejurari pot fi dezvaluite.

Te asiguram ca vom respecta drepturile conferite de urmatoarele legi:

Legea nr. 677/2001- privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Ordonanta nr. 130/2000 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Modificarile prezentei politici care vor aparea ulterior pe această pagina web, vor fi realizate fara a te informa ulterior, de aceea este indicat să recitesti această sectiune de fiecare data cand apelezi la serviciile noastre.

GENIUS WEB foloseste criptare militara pentru a proteja orice date personale sau de orice fel. Securizarea datelor si protejarea sunt lucruri pe care noi le garantam.

Date personale

Pe pagina noastra, iti vom colecta datele personale (de ex. numele, companie, numarul de telefon, adresa e-mail sau altele), doar dacă doresti sa ni le furnizezi (de ex. prin formulare de contact sau alte mijloace). Societatea garanteaza securitatea si confidentalitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul Site-ului nostru.

Copii minori

Produsele si serviciile furnizate de Site-ul www.geniusweb.ro sunt rezervate persoanelor care au peste 18 ani. Societatea noastra nu va colecta in mod constient date personale de la copii fara acordul parintilor.

Suport

Societatea noastra raspunde la toate solicitarile tale, incercând sa le dea o rezolvare cat mai rapida. Dacă ai orice fel de întrebari sau comentarii în legatura cu orice aspect al politicii noastre te rugam sa ne scrii la următoarea adresa: contact@geniusweb.ro. Pe masura ce vom avansa, va avansa si politica noastra. Te rugam sa verifici în mod regulat Termenii și Conditiile pentru a rămâne la curent.

Termeni si conditii

Aceste termene si conditii conditioneaza folosirea sau nu a site-ului www.geniusweb.ro . Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse, nu folositi acest website. Daca folositi site-ul web, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

Dispozitii finale

GENIUS WEB (www.geniusweb.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.